Wie ben ik

Wat fijn dat je nieuwsgierig bent naar mij, naar mijn website en mijn diensten. Op deze pagina kun je alvast kennis maken met mij en wat ik verder allemaal doe en kan bieden. Ik zal me dus eerst maar eens gaan voorstellen.

Mijn naam is Marianne van Leeuwen, getrouwd met Bas en samen zijn wij de trotse bazen van een aantal 4-voeters: wel 5 poezendames.

Ik dit moment werk ik nog een aantal uurtjes als verpleegkundige via een detacheringsbureau. En werk ik voornamelijk in ziekenhuizen. Een ideale combinatie samen met mijn praktijk. Inmiddels werk ik al weer 28 jaar in de zorg en heb hierdoor ook heel wat ervaring opgedaan met diverse ziektebeelden en specialismes. Een groot voordeel zowel voor mij maar ook voor jou als cliënt, of als sportief lid, als je besluit om naar mijn praktijk te komen voor een consult, massage of groepsles.

Vanaf 1 oktober 2018 zijn de deuren geopend van mijn praktijk: Praktijk Coach Marianne in Beneden-Leeuwen. Een droom die dan ook daadwerkelijk uit is gekomen. En ooww... wat was dat spannend het allereerste begin!

Waarvoor kun je naar mijn praktijk komen?

Iedereen is natuurlijk welkom om naar mijn praktijk te komen. Maar heb je lichamelijke klachten en wil je toch heel graag mee doen met bijvoorbeeld een groepsles zonder jezelf bezwaard te voelen naar anderen? Zit je met een probleem waar je maar niet uitkomt? Ben je even de vlinders kwijt waarmee jij je vrij kunt voelen in je hoofd en je lijf? Dan ben je ook zeker meer dan welkom. Waar ik mezelf namelijk in onderscheid met anderen, is dat ik mijn kennis en ervaring als verpleegkundige hierin kan gebruiken.
Maar je bent ook welkom als je graag een gewichtsverandering wil en je hebt daar een helpende hand bij nodig.
Moeite met ontspannen en heb je een hoge stressfactor door invloeden van buitenaf, door het horen van slecht nieuws, of ben je erg onzeker? Maak ook dan eens een afspraak. Er zijn verschillende handvatten die ik jou kan aanbieden waardoor jij meer rust zult krijgen voor jezelf.

Mocht jouw vraag of iets wat je zoekt niet te vinden zijn op mijn website, schroom dan niet om deze te stellen. Dit kun je doen door onderstaand formulier in te vullen en tot gauw.

Met warme groet, Marianne