Schelpen massage

Ooit gehoord van een schelpenmassage? Deze massage wordt ook wel Hot Shell massage of Lava Shell massage genoemd. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van 2 warme schelpen. In je gedachten kun je deze schelpen volgen tijdens de massage en laten jou helemaal ontspannen. Na de massage zul je jezelf uitgerust voelen en zit je weer vol energie. Want de combinatie van de warme schelpen EN de warme olie laat alle vermoeidheid verdwijnen uit jouw lichaam.

Wat doet een schelpenmassage voor je lichaam?

  • Verlicht stress en spanning
  • Maakt de spieren soepel
  • Bevordert de spijsvertering
  • Het heeft een sterk ontgiftende werking
  • Ondersteunt de afvoer van afvalstoffen
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • En verhoogd de bloedcirculatie en transport van de lymfe

De schelpen zijn glad en glanzend gepolijst. De constructie van de schelpen is dus zodanig dat er elke massagetechniek mee kan worden uitgevoerd: ideaal voor wegmasseren van spierknopen, het realiseren van ontspanning en het behandelen van drukpunten.

De massage begint met een warm voetbad. Daarna ga je liggen op de massagetafel en wordt je rug gescrubd met een heerlijk geurende lichaamsscrub. De schelpen worden verwarmd en gebruikt in combinatie met warme olie om dit warmte effect vast te houden.

In tegenstelling tot de Hot Stone die beter bekend is, houd je de schelpen in de hand tijdens de massage en worden lichte effleurages (strijkingen) gegeven over de huid. Tijdens deze massage hoor je bij het bewegen zachtjes het element van water. De Hot Shells massage is een fantastische ervaring om te ondergaan, ervaar deze zelf en waan jezelf op witte stranden!

De schelpenmassage is te reserveren voor een half uur of een uur. Bij reservering voor een half uur zit er geen voetbad bij.